fbpx
Select Page

Het is jouw tijd.

City Tour
16 september t/m 30 oktober

Waarom jij hier bent

Je bent jouw huidige situatie ontgroeid. 

Je weet dat er meer in jou zit dan wat jij nu uit jezelf haalt en je weet ook dat je er nu echt wat mee moet gaan doen. 

Je hebt waarschijnlijk vaker nagedacht over hoe je verder wilt in je carrière of met je startende onderneming, misschien heb je zelfs al meerdere plannen gemaakt.

En als je eerder dacht wel te weten wat je echt wilde, begin je nu toch te twijfelen aan jezelf, aan je kennis en kunde, of je wel genoeg in huis hebt om het echt te maken. En dan loop je vast.

Wat als ik je iets vertel, wat je eigenlijk al weet?

En dat is dat jij het al in je hebt om al jouw doelen te bereiken, hoe groot ze nu ook lijken.

Tijdens de Built to Lead Masterclass neem ik jou een halve dag mee in de methode die tientallen vrouwen voor jou heeft geholpen nu echt voor die droombaan te gaan, dat bedrijf op te zetten en om echt wat te gaan doen met hun talent. 

 

JE HOEFT GEEN GENOEGEN TE NEMEN MET MINDER.

IMPACT THOUSANDS

Je weet dat zodra je helderheid hebt over waar jij echt in je kracht staat en welke stappen je moet ondernemen om daar ook echt wat mee te doen, het je hele leven zal veranderen.

Verwarring over waar je moet beginnen hoeft niet langer jouw verhaal te zijn. De basis leggen om echt te beginnen hoeft je geen jaren te kosten. 

Krijg de helderheid en de blauwdruk die jij nodig hebt om jouw plannen en dromen werkelijkheid te maken.
Je mág groot denken. Het zit in jouw aard.

You were Built to Lead.

Meet Your Coach.

Mijn naam is Kimberly Ofori, en met meer dan 12 jaar corporate en ondernemingservaring herken ik obstakels met betrekking tot persoonlijk leiderschap met mijn ogen dicht.

Na jarenlang de carrière ladder te bestijgen en mijzelf meermaals de vraag te stellen “is this it”? nam ik een onconventioneel besluit; ik besloot te verhuizen naar Dubai.

Het was spannend, maar dit was niet de eerste keer dat ik besloot volop te gaan voor het onbekende. In de jaren daarvoor had ik zowel met betrekking tot mijn educatie als in mijn carrière gedurfde stappen genomen.

Het resultaat? Promotie op promotie.
Dat was, totdat ik besloot dat als ik dít kon, ik vast ook voor mijzelf kon beginnen, maar nu in Spanje (dat verhaal vertel ik je nog wel een keer).

En zo begon mijn reis naar het opstarten en opschalen van mijn ondernemingen, waarvan ik twee inmiddels heb verkocht.

In de jaren daarna heb ik mij naast Ofori&Co – the Value Creation Agency, ingezet voor het delen van de kennis die ik heb opgedaan in zowel mijn loopbaan als in mijn ondernemersreis en doe ik dit voor teams en op evenementen over de hele wereld.

Vandaag heb ik alle zelf leiderschap methoden, lessen uit onderzoek en mijn ervaring gebundeld in één raamwerk – The Lead Method, de methode waarmee tientallen vrouwen leiding hebben genomen over hun toekomst.

En hopelijk, jij nu ook.

Vrouwen gingen je al voor

Voor wie is deze training geschikt?

  • Je bent onlangs gestart met het uitwerken of de uitvoering van je eigen onderneming en hebt behoefte aan een heldere richting en een strategie om te groeien.
  • Je hebt aardig wat stappen gemaakt in je carrière maar loopt vast nu je verder wilt, en echt wilt gaan voor jouw passie.
  • Je bent je bewust van je talenten en wil hier werk van maken, maar je hebt behoefte aan een stappenplan met een duidelijke ‘hoe’ en ‘wat’.
  • Je bent klaar om de beste versie van jezelf te zijn!

Built to Lead Masterclass

Tijdens de Built to Lead Masterclass gaan wij samen
systematisch en gericht aan de slag met het vastleggen van jouw doelen en de vaardigheden en stappen die nodig zijn om jouw plannen te verwezenlijken.
Om dit te realiseren maken wij gebruik van de unieke persoonlijk leiderschap methode ‘The Lead Method‘, een door mij zelfontwikkelde raamwerk op basis van 12+ jaar corporate en ondernemerservaring.

De Lead method bestaat uit zes pilaren: visie, missie, waarde, doelstellingen, strategie en executie.

The Lead Method

Visie

Eerst zien, dan geloven. In dit onderdeel gaan wij er samen voor zorgen dat hetgeen jij voor ogen hebt, zo helder is dat je het kunt zien – want alleen dan weet je waar je heen gaat.

Missie

Jouw missie is een enorm belangrijk onderdeel van jouw stappenplan. Weten waar je voor gaat is een ding. Het is daarna jouw ‘waarom’ wat er voor gaat zorgen dat je voor blijft gaan, ook als het even tegen zit.

Waarde

Wellicht een van de meest uitdagende stappen; het uitvinden en definiëren van de waarde die jij meebrengt voor een ander. Voor je carrière betekend dit dat jij straks precies weet waar jij onmisbaar bent en hoe je dit kunt gebruiken. Voor je bedrijf is dit onderscheidend vermogen cruciaal.

Doelstellingen

Met jouw nieuw gevonden inzicht ga je aan de slag met het opstellen van jouw doelstellingen. Wat wil je bereiken, wanneer en waarvoor? Wat betekend het voor jou als je deze doelstellingen behaalt?

Strategie

Tijd om alle elementen vast te leggen in een plan dat ook echt werkt! Je legt vast wat je gaat doen, wanneer en waar en stelt heldere deadlines hiervoor.

Executie

Tijd om het te gaan doen. Je hebt de nodige tools, kennis en inspiratie om te beginnen. De eerste stap heb je al gezet met jouw deelname aan de Masterclass, het is nu tijd om er volledig voor te gaan middels het stappenplan waar je mee naar huis gaat.

Dit is waar je mee weggaat

Dit krijg je:
+ Introductie tot dé zelf-leiderschap methode The Lead Method
+ Jouw doelen nu echt helder en concreet op papier 

+ De officiële Lead Canvas ingevuld en klaar voor gebruik
+ Een praktische stappenplan die jij ook echt kan  uitvoeren
+ Een halve dag boordevol kennis, inspiratie en netwerken

Ready to build your best life?

UITVERKOCHT! Tickets Den Haag

15 oktober 2021

UITVERKOCHT! Almere

21 oktober 2021

UITVERKOCHT! Amsterdam

30 oktober 2021

(Laatste workshop in 2021)

Het is tijd.

Dit is het einde van de pagina, je kan niet meer scrollen. Ga je er nu echt voor?

Kimberly Ofori and Built to Lead are registered tradenames under Ofori Imperium Management BV – KVK 80387713.